Cartonescu.ro - magazin online dedicat ambalejelor

Cartonescu.ro este un magazin online dedicat ambalejelor și produselor destinate pregătirii și împachetarii coletelor.



Am lansat Cartonescu cu o echipă mică și mult curaj, într-un moment de creștere accelerată a nevoii de ambalaje. Ne-am ales un nume haios, care vrem să inspire familiaritate și prezență constantă, deoarece ne dorim să devenim acel furnizor care este mereu aproape de clientul său. Asocierea numelui indică miezul afacerii noastre – clasicul carton, simbol al ambalajului in orice forma. Cand spui Cutii de carton, exprimi forma tradițională de ambalare de pretutindeni. Deși numele nostru se vrea a fi unul comun, noi ne propunem să ieșim din anonimat. Și cum am putea să facem acest lucru într-o lume a transformării și evoluției, decât apelând la un lucru care va rămâne neatins: grija față de oameni. În calitate de furnizor de produse de ambalare, ne-am stabilit ca misiune să ne conectăm cu oamenii, clienții noștri și să le venim în întâmpinarea nevoilor.

Totuși, ce vindem?
 
Cutii de cartoncutii clasice sau cutii cu autoformare, ele rămân prima opțiune atunci când ne gândim la livrarea coletelor.
Însă nu toate produsele se pot introduce în cutie, existând multe produse care se pot expedia într-un plic de curierat, de exemplu. O soluție la fel de populară pentru categoria plicurilor de curierat o reprezinta plicurile autoadezive port-document, acele plicuri din plastic transparent care se lipesc pe colete și protejează documentele de livrare.
 
Folia stretch industrială este simplu de utilizat, ea a caștigat rapid teren, fiind mult mai ușor de utilizat decât alte ambalaje.
Folia cu bule este, practic, cel mai ușor produs de ambalare din cele existente pe piață, unde mai pui că spargerea bulelor de aer este un exercițiu anti-stres care sigur te va ajuta să îți împachetezi mai rapid coletele, căci totul funcționează mai bine când ești relaxat. Plicurile din folie cu bule se pot folosi pentru trimiterea obiectelor fragile de mici dimensiuni.
Pungile cu fermoar de tip zip-lock au căpătat o utilizare largă, fiind folosite pentru industrii producătoare din cele mai diverse.
Accesoriile complementare produselor de ambalare nu sunt uitate, Cartonescu oferind soluții și la acest capitol, benzi adezivecuttere, accesorii de scris și nu numai.

Comentarii

Postări populare